> Tips og råd > Single Guide > Vær dig selv, det er du bedst til.

Single Guide

Vær dig selv, det er du bedst til.

”Vær dig selv” – gab, det lyder banalt, måske endda lidt slidt, ikke?

Vær dig selv, det er du bedst til.

Men når luften er ladet med håbefyldte forventninger, kan det være svært at holde fast i sig selv. Du vil naturligvis gerne ”tage dig ud til din bedste side”. Det gør desværre, at du kan komme til at tilpasse dig lidt for meget til det, du tror, at din date gerne vil have.

Det er snublende nemt at miste sig selv i håbet om at opleve ”den store kærlighed”.

Mange vælger at overse de ”røde lamper”, som ellers er temmelig tydelige allerede på de første par dates. En rød lampe kan fx være en adfærd, eller holdning, som du inderst inde ved, at du ikke vil kunne leve med.

Hvis du alligevel vælger at lade dig forføre af forelskelsens forblændende favntag, vil du sikkert opleve, at du i det lange løb bliver nødt til at hugge en hæl og klippe en tå mere, end hvad godt er.

Læg i stedet for mærke til, hvor hudløst ærlige de fleste mennesker rent faktisk er omkring sig selv på de første par dates. Og mærk efter hvordan du har det med det, de fortæller dig om sig selv.

Vi taler ikke om at du skal stille op med løftet pegefinger for at finde fem fejl.

Tværtimod handler det om at acceptere, at der er dem, du passer sammen med, og dem du ikke passer sammen med. Livet er for kort til at bruge dine gode år på at være i et parforhold, hvor du ikke føler dig okay, præcis som den du er.

Skal du tilpasse dig for meget, vil det føles både slidsomt og hårdt.

Har du i øvrigt lagt mærke til, at du oplever dig selv forskelligt alt efter, hvem du dater? På nogle dates føler du dig måske som det mest charmerende og intelligente menneske i hele verden. På andre dates oplever du dig selv som dybt kedelig og uinteressant.

Hvordan du oplever dig selv, afhænger meget af, hvem du dater.

Et godt match er en person, der giver dig en positiv oplevelse af dig selv. En person, der accepterer dig, som den du er.

Når du har været på date, kan det derfor være en god idé at spørge dig selv:

  1. Hvordan oplever jeg mig selv i selskab med denne date?
  2. Kan jeg lide den måde jeg oplever mig selv på i selskab med denne date?
  3. Kan jeg være mig selv, som jeg er?

Hvis du ikke bryder dig om den måde, du oplever dig selv på i selskab med en date, eller du føler, at du skal lave for meget om på dig selv, så skal du tænke dig om en ekstra gang.

Tænk på, hvor meget det vil forme dig at være sammen med denne person fremover. Det kan du fx se, hvis du har oplevet en ven, eller veninde, blomste helt vildt op fordi de endelig har fundet ”det rigtige match”.

Vælg derfor din partner med omhu. Det kan føles skønt at falde for hinanden i begyndelsen, hvor det hele forekommer rosenrødt og I svæver rundt på skyerne. Men husk at vælge et match, der kan acceptere dig som den, du er – også når hverdagen sætter ind.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)