> Tips og råd > Single Guide > Kend dine krav og find dit (ægte) match!

Single Guide

Kend dine krav og find dit (ægte) match!

Kend dine krav! Av, det lyder grimt ikke? Handler det at kende dine krav mon om at lave en lang kravspecifikation, som din udvalgte skal leve op til? For eksempel tjene kassen, se rasende godt ud, ikke veje for meget, køre i den rigtige bil, eller … (du udfylder selv prikkerne). - Svaret er nej!

Kend dine krav og find dit (ægte) match!

For selvom det at kende dine krav kan handle om ydre, materielle ting, så handler det at kende dine krav, når du ønsker at finde en partner, der matcher dig på den lange bane, først og fremmest om at være tro mod dig selv.

Når du kender dine krav, er det meget lettere at spotte, om en person matcher dig.

Du kan sammenligne dine krav med at have en indre GPS, der peger dig i rigtig retning, når du møder et ”hot emne”. At have en indre GPS er en meget stor hjælp til at finde ud af, om din ”udvalgte” er en person, der passer lige præcis til dig.

Uden din indre GPS kan det ellers være snublende nemt at lade sig forblænde af forelskelsens forførende favntag. Resultatet kan hurtigt være, at du lander med et temmelig brat brag fordi du, når forelselsen er ovre, opdager, at i egentlig slet ikke passede sammen.

At kende dine krav sparer dig dels for en masse krudt, men ikke mindst for knubs.

Så spørgsmålet er, hvordan finder du dine krav, og hvordan bruger du dem.

Meget enkelt sagt kan du finde dine krav ved at stille dig selv et af følgende spørgsmål:

  • Hvad kan jeg ikke leve uden?
  • Hvad kan jeg ikke leve med?

Frem for en lang liste med krav handler det ofte om at finde frem til meget få krav.

Krav kan ligge inden for forskellige områder, som alle er vigtige i parforholdet:

  1. Personlige egenskaber som fx: Ærlighed, troskab, humor, intelligens osv.
  2. Parforholdsmæssige kompetencer som fx: Evnen til at være nærværende og lytte, even til at tage imod, evnen til at kunne forpligte sig til forholdet osv.
  3. Livstilstils relateret som fx: religiøs overbevisning, ryger/ikke-ryger, ønske om at bo på landet vrs. midt i storbyens puls, kødspiser vrs. vegetar osv.

Når du først kender dine krav, vil du uden tvivl komme ud for at møde en person, som du føler dig stærkt tiltrukket af, men – desværre – du kan ved brug af din indre GPS nemt fornemme, at i ikke matcher hinanden.

Spørgsmålet er, hvad gør du så?

Hvis du ønsker en dating partner, der matcher dig på den lange bane, er det klogest, at du vælger vedkommende fra – ikke fordi der er noget ”galt” med personen, men fordi i ganske enkelt ikke matcher hinandens behov.

Den gode nyhed er, at der ikke er noget ”forkert” ved nogen af jer – i er bare ikke et match. Når du først bruger din indre GPS som briller til at skelne mellem, hvem der er et match for dig, og hvem der ikke er, bliver det meget lettere at date.

Skulle du fx komme ud for at en person, du syntes er ”hot”, vælger dig fra, kan du – fremfor at føle dig afvist – vælge at tage ”GPS brillerne” på og tydeligt se, at det i virkeligheden handlede om, at I ikke matcher hinanden.

Et ultimativt krav fra din side må netop være, at den person, der er det rigtige match for dig, naturligvis er lige så interesseret i at lære dig af kende som omvendt. Når du først forstår dette koncept, kan du bedre slappe af, og være dig selv.

Og når du først kan slappe helt af og være dig selv, alt imens du bruger dine krav som GPS, vil du være i stand til at vælge den person, der får dit hjerte til at slå en ekstra takt, men som samtidig er det helt rigtige match for dig.

Prøv Parship testen gratis på vores dating site, og se om du kan finde en dating partner med potentiale.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)