> Tips og råd > Single Guide > Dating efter skilsmisse. Er du klar?

Single Guide

Dating efter skilsmisse. Er du klar?

Det at finde et nyt forhold efter en skilsmisse er noget, der kan forårsage en masse mennesker bekymring og stress. Nogle gange så meget, at det ikke er ualmindeligt for mange at tro, at chancen for at finde kærligheden er slut, hvis det første ægteskab ikke er lykkedes.

Dating efter skilsmisse

Skilsmisse behøver dog ikke at være slutningen på historien; Det er aldrig for sent at starte et nyt kapitel, der kan føre til, at du finder din sjæleven, og I kommer til at leve lykkeligt til jeres dages ende.

Er du klar?
For mange mennesker er problemet manglende selvtillid efter tingene bare er gået galt med den person, som de på et tidspunkt troede, at de skulle til at ældes med og dele alt med. Hvis det ikke fungerer sammen med en person, som på et tidspunkt kunne have virket perfekt, hvordan kan tingene så nogensinde forventes at virke med en ny person?

Hvis du har det på den måde, så kan svaret være “langsomt”, og måske er du ikke klar til at tage på date endnu, men det du eventuelt kan gøre er at benytte lejligheden til at genopdage nogle af de hobbyer, du engang havde, og som du har forsømt, mens du har været gift.

Hvis du eksempelvis var interesseret i at male, kan du melde dig til et kursus i kunst eller hvis det drejede sig om sport, kan du måske finde klubber, hvor du kan begynde igen. Find endelig tilbage til de gamle hobbyer eller prøv kræfter med nye – Du vil hurtigt opleve en masse sjov og gode oplevelser. Gradvist med tiden og når du begynder at tænke mindre på rodet med din skilsmisse vil du begynde at lægge mærke nye mennesker.

Familiære forpligtelser
For nogle der lige har været igennem en skilsmisse kan børn eller andre forpligtelser få dem til at føle, at det holder dem fra at kaste sig ud i datingræset igen. Begrundelsen kan være at de anskuer deres rolle som forælder, som værende den højeste prioritet og ønsker ikke at gøre noget, som kunne risikere at tage tid væk fra dette, eller de er bekymrede for, hvordan deres børn måske ville syntes om en ny “forælder” figur i deres liv.

Dine børns følelser og velfærd er selvfølgelig ekstremt vigtigt, men du bør heller ikke forsømme dig selv. Hvis du handler fornuftigt vil det ikke være usandsynligt at et nyt forhold giver dine børn ligeså stor glæde, som du selv oplever. Vær dog påpasselig med at introducere en ny date for hurtigt – Det er jo dit ansvar at modellere sunde relationer til dine børn, så det nytter heller ikke at de møder en ny person hver anden uge. Det kan også være svært for børnene, hvis de begynder at knytte sig til de dates, som de møder, men så pludselig ikke ser igen, fordi det ikke fungerede. Det kan for nogle børn betyde, at de skal genleve deres forældres skilsmisse igen og igen. Du behøver ikke at ”fodre” dem med alle detaljer, men du bør heller ikke skjule ting fra dem, og sørg endelig for at spørge dem om deres følelser for at vise, hvor meget du sætter pris på det input, men husk beslutningen om, hvornår og hvem du skal på date med er din og aldrig deres.

Nogle gange kan dating være svært for dine børn og især i starten, men de kan mærke på dig, når det gør dig gladere – Derfor er det slet ikke umuligt at et forhold, som gør dig mere fri til at være gladere, rent faktisk vil gøre dig til en bedre forælder.

Vende tilbage til datingverdenen
Kan for nogle mennesker være svært, for de føler sig fuldstændig på bar bund om hvordan de skal gribe det an, især hvis de har været gift i længere tid. De er blevet ældre og de steder, hvor de plejede at møde folk, appellerer ikke rigtigt længere. De er heller ikke længere vant til de “spil” som nogle spiller under datingforløbet, og de har ikke helt styr på, hvordan det hele fungerer. For folk i denne situation er der et aspekt af moderne dating, der kan hjælpe dem – Online dating.

Det kan virkelig gøre hele processen mere ligetil, og du vil finde dating- og matchmakingsider, der tilbyder det, du søger, og derefter er det bare om at lægge alle kortene på bordet og blive matchet med hundredvis af lokale folk, som alle er ligetil om, hvad de ønsker. Hvis du er bekymret for at tage springet ud i datinghavene, så er online dating en ret god måde at teste vandene på i sikkerhed hjemme foran din computerskærm – Og det kan sagtens vise at være en bedre chance for dig for at finde mange, der matcher de kriterier, du søger.

Med tiden og med mod er der altid håb for en ny chance. Prøver du igen og med den ekstra sjat livserfaring, du har med i bagagen, er du uden tvivl bedre stillet til at træffe de rigtige valg og har større sandsynlighed for at få det til at fungere denne gang.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)