> Tips og råd > Tips til en bedre profil > Gør din dating profil endnu mere personlig med billeder

Tips til en bedre profil

Gør din dating profil endnu mere personlig med billeder

De giver et mere tydeligt billede af dig, og vi ved fra erfaring at dating profiler med billeder får op til fire gange så mange kontaktforespørgsler.

Gør din dating profil endnu mere personlig med billeder

Upload billeder til din dating profil

Straks efter registreringen kan alle PARSHIP medlemmer uploade op til 9 billeder til deres personlige profil, hvad enten de er Premiummedlemmer eller ej. For at uploade fotografierne går du til 'Min profil' og klikker på 'Fotoalbum'.

- Klik på ‘Browse’
- Redigér dit billede
- Klik på ‘Gem’

Det er nemt at uploade dine billeder! Upload op til 9 billeder til din profil for at øge dine chancer for at få kontakt nu.

Hvilket billede er bedst for en seriøs dating profil?

Dit billede skal være i portrætformat og skal være en .jpg eller .gif fil, som ikke må være større end 10 MB. Vores retningslinjer for at uploade billeder.
Vores Kundeservice godkender alle billeder, normalt inden for 24 timer. Du hører fra os pr. mail, så snart dit billede er godkendt. Du kan nu vise dit billede til andre medlemmer.

Anonymiteten er vigtigst

Du bestemmer selvfølgelig selv hvem som må se dine billeder, og hvornår. Inden du bestemmer dette vises alle billeder i et anonymt og sløret format.

På PARSHIP kan man altså være anonym, så længe man ønsker det. I begyndelsen bliver alle billeder gjort anonyme gennem et uskarpt format. Du beslutter selv, hvilke enkeltpersoner der må se dine billeder. Du kan vise dine billeder i din første meddelelse, i en Fun Match invitation eller senere i et kontaktforløb. Hvis et billede bliver frigivet, kan det kun ses, hvis den anden er Premiummedlem.
Du kan når som helst trække et frigivet billede tilbage fra et andet medlem.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)