> Tips og råd > Tips til en bedre profil > 5 online dating tips for det nye år

Tips til en bedre profil

5 online dating tips for det nye år

5 online dating tips for det nye år

Har du for nyligt tilmeldt dig en dating eller matchmaking side? Det er den travleste tid på året for online dating, og derfor et godt tidspunkt at få prøvet det af. Du vil høre mange modstridende råd om hvordan du får mest ud af det, så vi giver dig fem ting at tænke over, når du nu begynder at begive dig ud på online havene for at finde din sande kærlighed.

1. Lad være med at være for ivrig
Det er et fåtal af personer, der kan lide at skrive om sig selv i en dating profil, og du vil høre og læse en masse ting om, hvordan du skal sørge for din profil er den bedste, den kan være. Det er i virkeligheden sandt, men at indfange hele sit liv, sin karakter, sine håb og drømme i en lille smule tekst er umuligt. Hold dig fra at mætte din profil med hver eneste lille detalje om dit job, dine fritidsinteresser, dine sympatier og antipatier, osv.. Hold dig til at være præcis og forholdsvis kortfattet, så du og din date har noget at snakke om, når man mødes.

2. Lad være med at prøve at give dig ud for at være noget du ikke er.
Overdrevne ”pyntede” billeder gør at folk tror, ​​du har noget at skjule, men en større online dating ”synd” er at fylde din profil med ting, der repræsenterer den ideelle dig, eller sagt på en anden måde, som du gerne så dig selv være en dag. Denne tid på året er særligt udsat for sådanne dating profiler, hvor alle tænker fremad og er håbefulde over deres nytårsforsætter. Der er ikke noget galt i at have masser af håb og drømme, men husk at præsentere dem som netop dette, hvis det er alt, hvad de er. Din date vil være mere interesseret i hvem DU ER (lige nu).

3. Hold dig til at skrive den første besked relativ kort
Både mænd og kvinder modtager nok beskeder online til at gøre det vanskeligt for dem at læse alle og især de lange af dem. Nogle får måske det indtryk at en lang meddelelse betyder den person, der sendte den, er en smule desperat og ikke har noget bedre at gøre end at sende lange meddelelser online. Et godt tip er at holde dine første meddelelser under 100 ord på alle tidspunkter, men mange oplever faktisk, at sende beskeder der er halvt så lange som dem og endnu kortere, kan være langt mere effektivt. Eksperimenter for at se, hvad der virker bedst for dig.

4. Vent ikke for længe med at mødes
Forskellige mennesker arbejder i forskelligt tempo, så hvis du ønsker at undgå at få et urealistisk billede af en person, du har mødt på nettet, så prøv at arrangere dit første møde så hurtigt som muligt. Du vil ikke vide, om der er kemi, indtil I mødes personligt. Efter du har fastslået, at nogen er interessant nok til at kommunikere med online og via telefon et par gange, så prøv at arrangere et uformelt møde et neutralt sted så hurtigt som muligt.

5. Spild ikke din tid
Meget er blevet sagt om at man ikke skal forvente at tingene vil udvikle sig for hurtigt, og samtidigt er det helt sikkert urealistisk at forvente de fleste mennesker, du møder, vil forpligte sig til et langsigtet forhold efter blot et par dates. Føler du at din potentielle partner ikke er samme sted, som du befinder dig i, når det kommer til forhold, så kan det være du på forhånd kommer til at kæmpe en tabt kamp. Det kan være tid til at få en snak og komme videre, uden at blive for knyttet til nogen, der ikke er rigtig for dig.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)