> Tips og råd > Tips til en bedre profil > 5 Fotos du ikke vil have på din datingprofil

Tips til en bedre profil

5 Fotos du ikke vil have på din datingprofil

5 Fotos du ikke vil have på din datingprofil

Det at vælge de rigtige billeder til din online dating profil kan være en svær opgave. Selv på et site som PARSHIP, hvor billeder ikke udgør den væsentligste del af profilen, kan et forkert billede skade dine chancer for at finde nogen. Nedenfor er fem af de mest almindelige fejltagelser folk begår, når de vælger profilbilleder. Kan dugenkende nogle af dem?

1. Gruppebilleder
Du vil gerne gøre livet så let som muligt andre brugere, der ser din datingprofil, så derfor er det en god ide at holde tingene enkle og bruge billeder kun af dig selv. Specifikke billeder du bør undgå, er dem med din ekskæreste på, dem der byder på attraktive venner af samme køn eller billeder af dig med børn eller kæledyr. Billeder hvor andre personer er blevet groft skåret ud skal også undgås. Det ser bare sjusket ud.

2. Skjulte ansigtsbilleder
Hele pointen med at sætte et billede på din datingprofil er at vise folk, hvordan du ser ud og fotos, hvor du er halvt skjult bag noget kan være nok så kunstneriske og smigrende, men i online dating sammenhæng, er de irriterende og sommetider endda lidt mistænkelige – hvad er det du skjuler? Billeder der viser dig iført solbriller, store hatte eller andet der forhindrer dit ansigt fra at blive set hører til i denne kategori.

3. Ansigtsbilleder hvor du laver grimasser
Du kan godt vise en sjov og legende side af dig selv til potentielle partnere men husk, at dit primære mål er at se tiltrækkende ud (dette gælder både for mænd og kvinder!). Sjove udtryk eller fotos hvor du åbenlyst er beruset er på ingen måde attraktivt, og de kan koste dig nogle af dine fremtidige dates.

4. Billeder hvor du poserer eller ligner noget fra Glamour
Det er vigtigt at have et godt billede på din datingprofil, og hvis du føler du er nødt til at betale nogen for at tage det, så er det at foretrække fremfor at have et dårligt webcam skud. På den anden side vil et photoshoppet billede, hvor du har sminket dig som reality stjerne eller på anden vis ser for åbenlyst poseret ud gøre at folk tror, ​​du er A: Desperat eller B: Uinteressant og har brug for hjælp til at se godt ud.
Sats i stedet på afslappet og naturlig ud på fotos – ingen særlig belysning, makeup, baggrund eller ”pose” er nødvendigt.

5. “The Sexy Shot”
Hvis du seriøst leder efter at finde kærligheden (og ikke kun sex), skal du holde dig fra de forførende billede på din datingprofil. Bortset fra få tilfælde vil det nok have den modsatte effekt, men også sende det forkerte budskab om, hvad du ønsker. Både mænd og kvinder er ofte skyldige i at forsøge lidt for meget især når de har trang til at vise deres kroppe frem. Det er klart at respektable dating sites ikke tillader nøgenhed. Men selv de mere subtile six-pack-shots, læner sig-frem-og-viser-kavalergangen-shots eller vifte-med-numsen-shots vil sandsynligvis gøre mere skade end gavn.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)