> Tips og råd > Tag kontakt > Tag initiativet

Tag kontakt

Tag initiativet

Hvis du måske synes at det er lidt svært at finde på noget at skrive - prøv en Fun Match eller et smil!

Tag initiativet

PARSHIP tager kærlighed alvorligt og tilbyder dig ku seriøse medlemmer. Det betyder dog ikke at dating med PARSHIP er kun stiv og formel. PARSHIP giver dig to sjove muligheder for at komme i kontakt med andre medlemmer.

 

Send en Fun Match - sjovt og enkelt!

Hvis du måske synes at det er lidt svært at finde på noget at skrive - prøv en Fun Match! Det er en sjov lille test som kan bryde isen, men også vise hvordan I passer sammen når det gælder livets små detaljer. Så hvorfor ikke prøve med det samme?

Ved hjælp af Fun Match kan du se om et andet medlem kan være din sjæleven. Selvfølgelig er dette mest for sjov men også en enkel måde at få kontakt med nogen som man synes er interessant. Han eller hun kan jo faktisk vise sig at være dit livs kærlighed. Fun-matchen er altså en sjov måde at komme i kontakt med hinanden på; den fungerer uden at man skal spekulere meget over tingene og den kan bruges af alle.

Et smil koster ikke noget.

At sende et lille smil er jo egentlig et kompliment som siger tusind ord, og det er jo også en god måde at få kontakt på. Find en profil som fanger din interesse, og klik på "Send et smil". Det er et lille skridt som faktisk kan forandre dit liv.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)