> Tips og råd > Tag kontakt > Dater du en? Så send et kærlighedsbrev

Tag kontakt

Dater du en? Så send et kærlighedsbrev

En ny undersøgelse foretaget af QVC udgivet i FemaleFirst har vist, at kærlighedsbreve i dag er mindre udbredt end nogensinde før. Måske er det ikke så overraskende i betragtning af, at vi sender langt færre breve i al almindelighed, men det er stadig temmelig trist.

Dater du en? Så send et kærlighedsbrev

De adspurgte kvinder sagde, at de følte at romantik var enormt vigtigt ved dating, men måske er vi nødt til at acceptere, at mange mennesker i dag har forskellige forestillinger om hvad det at være romantisk betyder. I dag kommunikerer vi via sms beskeder og e-mail, så måske afspejler det vores romantiske vaner?

En interessant iagtagelse ved undersøgelsen var at en høj procentdel af både de adspurgte mænd og kvinder, sagde at et kærlighedsbrev var deres foretrukne romantiske gestus (det er måske ikke så overraskende, når man tænker på, at QVC har en eller anden form for et tilbud relateret til et kærlighedsbrev kørende i øjeblikket), men de fleste sagde, at de aldrig ville sende eller har modtaget et. Undrer det dig en smule eller? Valentinsdag har lige været her, og det er altid et godt tidspunkt at begynde at skrive breve på, men i et romantisk forhold bør sådan nogle ting måske gøres flere gange en blot den ene.

Kærlighedsbreve behøver ikke at være lange Shakespeare ting. Du kan slippe af sted med noget kort og sødt. Selv en e-mail eller en tekstbesked kan være nok til at gøre nogen opmærksomme på, at du tænker på dem, og hvis du ikke kan se dig selv sætte pen til papir, så skal du komme ind i vanen med at sende et brev bare engang imellem, når du finder humøret til det.

For at opnå en større effekt så læg små hilsner ned i jakkelommen, når han ikke kigger, eller sæt det et indlysende sted i huset som eksempelvis et køleskab, puden eller endog arranger de tåbelige poesi magneter til noget simpelt men kærligt. Du behøver ikke at prøve at være en, du ikke er ved hjælp af fint sprog eller poesi, hvis det ikke er dig. Hele pointen med kærlighedsbreve er, at fortælle den person du er sammen med, hvordan du føler med dine egne ord. Hvis de elsker dig, så er det eneste, de virkelig vil forvente af dig en romantisk gestus. Det vigtigste er simpelthen en gang imellem at lade den anden person kende dine følelser, så de ved, at du ikke tager dem for givet.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)