> PARSHIP regionalt > Dating i Syddanmark > Dating i Kolding

Dating i Syddanmark

Dating i Kolding

PARSHIP er dit lokale mødested i Kolding og omegn og en pålidelig partner for seriøs dating. Læs mere om dating i Kolding!

Dating i Kolding

Kolding, Danmarks syvendestørste by, består af ca. 56.000 indbyggere og ligger i det sydlige Jylland ud mod Kolding Fjord. Beboerne har brugt den naturlige havn som adgang til havet siden det 12. århundrede. I kraft af beliggenheden og forhistorien har Kolding i dag en stemning af både hyggelig landsby og pulserende storby.

Singler i Kolding

Blandt de besøgende har mange singler taget den vidunderlige natur og det afvekslingsrige kulturliv til sig. Her finder en single hurtigt kontakt og samtale med ligesindede. For kulturinteresserede singler i Kolding er det kulturhistoriske og naturskønt beliggende slot Koldinghus fra det 13. århundrede en særlig fornøjelse. Det samme gælder Sankt Nikolaj Kirke fra den tidlige gotiske tid. Kunstmuseet Trapholt kan klart anbefales til dem, der interesserer sig for samtidskunst og møbeldesign.

En rundtur i Kolding giver et spændende indblik i byens historie, og for singler i Kolding er det oplagt med en hyggelig shoppingtur. Undervejs kan man slappe lidt af, slå sig ned, og få sig en snak på en af de hyggelige udendørsterrasser. I byens mange spillesteder kan singler i Kolding nyde forskellige musikgenrer, som rock, pop og jazz. Den geografiske have i Kolding er altid et besøg værd med de mange plante-, træ- og blomstersorter og urter fra mange forskellige verdenslande. Singler fra Kolding med en forkærlighed for naturoplevelser kan nemt tage ud af byen til et betagende landskab med søer, åer, skove og skønne strande. Til aktive singler i Kolding byder byen både på et badeland og et fitnesscenter.
 

Dating i Kolding

Kolding er stedet hvor sød musik opstår – Her foregår der altid noget spændende! Spillestedet "Godset" inviterer året rundt til rock- og popkoncerter og er uden tvivl et besøg værd, især hvis I er ude på den første date, og du ønsker, at I skal have en uforglemmelig oplevelse. Hvis man har lært hinanden at kende igennem PARSHIP, kan man også være sikker på, at man har den samme musiksmag, for vi giver netop partnerforslag i overensstemmelse med personlighedsprofilen.

Vi foreslår også, at hvis man yderligere vil lære hinanden bedre at kende, og hvad man har til fælles, er det en glimrende ide at begynde daten med et rendezvous på en af caféerne på Akseltorv, der ligger i gågadezonen i Koldings centrum. Her i disse hyggelige omgivelser har du og din date mulighed for at sidde i fred og ro og tale uforstyrret.

Træt af at være single - Tilmeld dig PARSHIP.dk og hvem ved, det kan være, du finder den store kærlighed i Kolding.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)