> PARSHIP regionalt > Dating i Syddanmark > Dating i Haderslev

Dating i Syddanmark

Dating i Haderslev

Den danske by Haderslev ligger i Region Syddanmark og ved Haderslev Fjord. Havnebyen har omkring 21.000 indbyggere og tilbyder en levende og historisk bykerne.

Dating i Haderslev

Især de mange huse, som blev bygget mellem det 17. og det 19. århundrede og ligger øst for torvet, er seværdige. Her mødes også singlerne fra Haderslev på en af de mange cafeer rund omkring domkirken.

Singler i Haderslev

Singlerne, der interesserer sig for kultur, mødes især på hjemstavnsmuseet i Haderslev. Museets forskellige udstillinger giver et godt overblik over byhistorien. Desuden er museet sønderjyllands arkæologiske hovedmuseum.

Vi kan også anbefale alle turister i Haderslev at besøge Domkirken, som er indviet til Skt. Marie og er bygget i den mest fuldkomne gotiske stil. I kirken kan man se flere epitafier og gravkapellerne. Ikke mindre interessant er den tæt liggende opstemmede sø, der egner sig godt til at gå vandreture og som elskes også af Haderslevs singlerne. Den, der gerne vil motionere, kan løbe her. Om aftenen mødes singlerne i Haderslev på de nævnte cafeer, der befinder sig i den gamle bydel. Her kommer man som single let til at snakke med andre, fordi atmosfæren i cafeerne er afslappet.

I den gamle by kan man også finde små gallerier, hvor der ofte er ferniseringer om aftenen og som er et populært mødested for singlerne i Haderslev. Her kan man, for eksempel ved et glas vin, besøge interessante udstillinger og gøre nye bekendtskaber.
 

Dating i Haderslev

Hvis du søger et romantisk mødested til en date, er Haderslev det helt rigtige for dig. Her kan singler boltre sig i de idylliske og smukke omgivelser. Den vidunderlige havneby ved Haderslev Fjord har en tiltrækkende bykerne, som byder på en gammel domkirke samt mange andre historiske bygninger, som kan lægge scene til en helt igennem unik date.

Især den gamle bydel byder med sine mange gamle gader en drømmeagtig kulisse for en afslappet date og romantisk spadseretur to og to. Ved Haderslev Dam kan man foretage vidtstrakte udflugter og vandreture rundt om den middelalderlige sø eller leje en båd og lave en helt speciel picnic for to. I Haderslev finder du simpelthen den ideale skueplads for en romantisk date for to.

Træt af at være single - Tilmeld dig PARSHIP.dk og hvem ved, det kan være, du finder den store kærlighed i Haderslev.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)