> PARSHIP regionalt > Dating i Syddanmark > Dating i Aabenraa

Dating i Syddanmark

Dating i Aabenraa

Aabenraa er en drømmeby for romantisk dating i regionen Syddanmark, tæt ved den dansk-tyske grænse.

Dating i Aabenraa

Aabenraa ligger tæt ved den dansk-tyske grænse. Der er faktisk kun 30 km til Flensborg på den anden side af grænsen. Byen ligger direkte ved Østersøen. Der bor ca. 16 000 mennesker i Aabenraa, herunder også mange singler.

Dating i Aabenraa

Et populært mødested især for singler Aabenraa er havneområdet, hvor der findes en del caféer og diskoteker. Her kan man nyde udsigten på vandet. Singler i Aabenraa falder her hurtigt i snak med hinanden, og især om aftenen kan man møde nye mennesker.

Ikke mindre interessant og indbydende er den gamle bydel i Aabenraa. Især sidegader er populære hos singler Aabenraa. For eksempel Slotsgade byder på en del caféer, hvor man kan slappe af og hygge sig – og måske møde singler i Aabenraa. Men der er også en hel del dejlige seværdigheder i byen. Man kan blandet andet besigtige den flotte og gamle Sct. Nikolai Kirke. Kirken hører til de ældste bygninger i byen, for kirkens kerne blev allerede bygget i 1200-tallet.

Men byens egentlige vartegn er vandmøllen ved Brundlund Slot. Her er der mulighed for mange romantiske stunder, især hvis man går en tur om aftenen. Nyd den hyggelige stemning ved slottet. For singler i Aabenraa kan også et besøg i byens museer anbefales, for her kan man altid møde nye mennesker. For eksemplet rummer Brundlund Slot et flot kunstmuseum. På slottets café møder man mange singler Aabenraa, og her kan man hygge sig, drikke en kop kaffe og få sig en snak.
 

Den perfekte kulisse til en romantisk date

Med en storslået havn og en seværdig gammel bykerne byder Aabenraa i Region Syddanmark på en vidunderlig smuk og malerisk skueplads for en vellykket date. Især i den traditionsrige søfartsbys gamle bykerne kan man tilbringe mange drømmeagtige stunder, når man er to. De mange historiske gader og stræder, der ligger imellem husene, spiller op til romantik når man næsten helt uforstyrret spadserer rundt. Her kan man virkelig komme hinanden nær i disse fortryllende omgivelser.

Derudover er der mange andre seværdigheder, såsom slottet, den historiske vandmølle og andre gamle bygninger, der er værd at besøge. En udflugt til de omkringliggende naturområder lønner sig i alle tilfælde. Aabenraa er uden tvivl en drømmeby, og har den perfekte kulisse til en romantisk date.

Træt af at være single - Tilmeld dig PARSHIP.dk og hvem ved, det kan være, du finder den store kærlighed i Aabenraa.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)