> PARSHIP regionalt > Dating på Sjælland > Dating i Næstved

Dating på Sjælland

Dating i Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland og er med sine knap 44.000 indbyggere Sjællands femtestørste by.

Dating i Næstved

Som single i Næstved er der rigeligt med kulturelle tilbud og seværdigheder, som giver gode muligheder for den perfekte dating oplevelse for både unge og ældre. Eksempelvis kan du invitere på date i Bon-Bon land, hvis du har en barnlig sjæl og godt kan lige rutsjebaneture og bolsjer.

Dating i Næstved

Eller hvad med en tur i Næstved Zoo, som åbnede i 2007? Hånd i hånd gennem dyreparken en solbeskinnet sommerdag er ikke noget man skal undervurdere.

For de mere historisk interesserede har Næstved selvfølgelig også attraktioner, som kan tilfredsstille de kulturrelle behov. Gavnø slot fra 1400 tallet har en enorm park til hyggelige gåture og en stor samling af gamle og nye brandbiler - Så der er noget for enhver smag.

Er du derimod til musik og vil gerne invitere din date på en musikoplevelse kommer Tuborgs grønne koncerter hver år i juli måned forbi Slagelse, hvor der tilbydes en koncertoplevelse udover det sædvanlige. De grønne koncerter, arrangeret af Muskelsvindfonden, har tradition for at være meget børnevenlige, så det skal ikke afholde dig på date med ungerne.

En anden god ide til en hyggelig dating oplevelse kunne være at invitere din udkårne på Restaurant Mona Lisa, hvor Sct. Jørgens Jazzklub spiller hver aften fra kl. 2000. Restauranten åbner 18.30, så der er rig mulighed for at nyde hinandens selskab under både middag og musik.

Hvis du også er træt af at være single så lad PARSHIP hjælpe dig i gang. Gå ind og opret en gratis profil på PARSHIP.dk og find andre singler i dit lokalområde. Hvem ved? – Det kan være du finder din næste kærlighed i Næstved.
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)