> PARSHIP regionalt > Dating på Sjælland > Dating i Køge

Dating på Sjælland

Dating i Køge

I det maleriske Køge ved Køgebugt mødes singles til den romantiske dating i drømmeagtige kulisser.

Dating i Køge

Bybilledet af den sjællandske havneby er præget af bindingsværkshuse fra det 16. og 17. århundrede. Især Nikolaskirken fra det 14. århundrede seværdig. Vallø Slot, der kun ligger ca. 7 km uden for byen er en oplagt mulighed for en romantisk udflugt for to.

Dating i Køge

Ca. 35.000 indbyggere, beliggende ved Køge Bugt i regionen Sjælland og en af de bedst bevarede Middelalderbyer i Danmark - velkommen til Køge. Det middelalderagtige bybillede er også det, som mange turister – også singler – synes, er så fascinerende ved Køge. For kulturinteresserede singler i Køge vises f.eks. arbejdslivet og det økonomiske liv på Køge Museum, som ligger i en tidligere købmandsgård, som i dag er en fredet bygning. Ved en sådan opdagelsestur kommer singler i Køge hurtigt i kontakt med hinanden.

Singler i Køge mødes dog ikke kun på museum. Også i den pittoreske gamle bydel i Køge findes der mange pladser, hvor også singler godt kan lide at være, og hvor man hurtigt kommer i kontakt med andre. Således er f.eks. markedspladsen i Køge bortset fra København den største i Danmark, og markedslivet hver onsdag og lørdag byder på en smuk kulisse for at etablere de første kontakter. På caféerne omkring markedspladsen kan man få sig en hyggelig snak, eller bare slappe helt af.

Et andet mødested, også for singler i Køge, er den gamle industrihavn med dens fiskerbåde og fragtskibe, men også med de mange restauranter, hvor man kan spise og drikke godt og især få sig en god snak.

De der ved en date tillige har lyst til at begive sig på en stemningsfuld rejse til middelalderen, kan gøre det på Køge Museum. Her er en niveaufuld dating særlig interessant.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)