> PARSHIP regionalt > Dating på Sjælland > Dating i Guldborgsund

Dating på Sjælland

Dating i Guldborgsund

Dating i Guldborgsund: mere end romantisk dating i en smuk naturkulisse

Dating i Guldborgsund

Guldborgsund kommune i det sydlige Danmark gør dating til en oplevelse. Guldborgsund Kommune deles af det smalle farvand af samme navn, som strækker sig fra nord til syd og skiller øerne Falster og Lolland fra hinanden.

Dating i Guldborgsund

Her kan singler komme hinanden nærmere i en vidunderlig smuk naturkulisse: De to øers overflade er præget af et stenalderlandskab. Falster indbyder på seværdigheder som Gedesby, der er en lille landsby med en herlig strand og en dejlig skov, hvor man kan benytte dagen med at invitere sin date på picnic. Det kan også være en god idé at besøge Nykøbing-Falster, som er Lolland-Falsters hovedstad, der byder på et righoldigt tilbud af kultur- og fritidsaktiviteter, og bruger man dagen som turist kan man besøge; Den gamle Købmandshandel, Czarens Hus, Klosterkirken, Vandtårnet eller Brandmuseet. I sommermånederne byder Nykøbning Falster på torvejazz og masser af revyer.

Den lille havneby Guldborg er placeret på både Lolland og Falster og ligger ved det smalleste sted mellem de to øer, hvilket har givet farvandet navnet "Guldborgsund”. Udover det så finder man på Lolland bl.a. middelalderslottet Aalholm lige ved Nysted og tæt ved Hamborgskoven finder man Middelaldercentret, hvor man kan få sig en helt speciel oplevelse ved at se, hvordan folk i 1394 levede. Lige meget om det skal være natur, kunst, teater eller restaurantbesøg, så finder singles de ideale forudsætninger for vellykket dating helt efter deres egen smag I Guldborgsund området.

Så er du træt af at være single så lad PARSHIP hjælpe dig i gang. Du skal blot oprette en gratis profil på PARSHIP.dk og så kan du komme i gang med at finde andre singler til dating i dit lokalområde. Hvem ved, det kan være, du finder den sande kærlighed i Guldborgsund?!

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)