> PARSHIP regionalt > Dating i Nordjylland > Dating i Frederikshavn

Dating i Nordjylland

Dating i Frederikshavn

I Nordjylland helt oppe i Danmarks spids ligger den idylliske by Frederikshavn, det perfekte sted for at sofistikeret dating.

Dating i Frederikshavn

I Nordjylland helt oppe i Danmarks spids ligger den idylliske by Frederikshavn, der tæller 24.000 indbyggere og har havn direkte ud til Kattegat på Jyllands østkyst. Fra havnen er der færgeruter til både Sverige og Norge. Bybilledet i Frederikshavn er først og fremmest præget af de talrige skibsværfter.

Dating i Frederikshavn

Bydelen Fiskerklyngen er særlig seværdig. Her mødes singler Frederikshavn, for de gamle farverige fiskerhuse er et vidunderligt sceneri til at gøre nye bekendtskaber i. Singlerne i Frederikshavn finder man her især på de mange små caféer, som bydelen har at byde på.

Hos singlerne i Frederikshavn er byens to sandstrande særligt populære. Specielt Danmarks eneste palmestrand er et tilløbsstykke for singler i Frederikshavn. Men som single kan man også tage på udflugt i havnebyens omgivende natur, for her kan man opdage roligt beliggende og vidtudstrakte skove, som har en mangfoldig flora og fauna. Der er også mulighed for at gå på opdagelse i bakkelandskabet omkring Pikkerbakken. Bakkens 70 meters højde lyder ganske vist ikke af meget, men udsigten til de nærliggende øer Hirsholmene er meget romantisk og derfor i høj kurs hos singler Frederikshavn.

Et andet samlingssted for singlerne er derudover Frederikshavns gågade, der er en af de længste i Danmark. Her finder singler Frederikshavn mange interessante shoppemuligheder, og de kan besøge hyggelige caféer og restauranter, hvor der altid er en behagelig og afslappet stemning.
 

Frederikshavn ligger ved østkysten af Nordjylland, og her finder du et væld af muligheder for at planlægge og invitere på en uovertruffen date. Den imponerende kystby er præget af værfter og et stort havneanlæg. Den gamle bydel Fiskerklyngen udstråler en helt speciel charme med dens gamle fiskerhuse og er helt klart et besøg værd.

Med sine mange museer, mindesmærker, kirker og historiske byanlæg byder Frederikshavn desuden på mange muligheder for interessant og romantisk sightseeing for to. Vil man hellere tilbringe dagen i naturen, kan PARSHIP varmt anbefale at man planlægger en udflugt til de skønne skov- og bakkeområder i byens omegn. Rygtet siger at en skovtur i Bangsbo området når foråret står for døren er fantastisk og forvandlingen fra vinter til vår virker nærmest magisk. Prøv lykken med dating ved Kattegat og find den passende partner hos PARSHIP.

Så hvis du er træt af at være single, skal du blot stole på os - Opret din gratis profil hos PARSHIP.dk nu og hvem ved, det kan være, du finder den store kærlighed i Frederikshavn.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)