> PARSHIP regionalt > Dating i Midtjylland > Dating i Horsens

Dating i Midtjylland

Dating i Horsens

Horsens ligger direkte ved Østersøen og lokker mange singler med spændende dating oplevelser.

dating i horsens

Horsens forvandler sig hvert år i slutningen af august til en middelalderby for at fejre Europas største middelalderfestival. Selv telefonautomaterne bliver gemt bort bag træplanker. Ville det ikke være en date ud over det sædvanlige: At mødes som ridder og adelsdame og veksle blikke under en høvisk dans?

Dating i Horsens

 

Direkte ved Østersøen beliggende i Region Midtjylland befinder sig Horsens i Danmark. På nuværende tidspunkt bor der omkring 80.000 mennesker i Horsens Kommune. Horsens er Østjyllands tredjestørste by efter Århus og Randers. Blandt de seværdigheder er der især museerne at nævne, for eksempel Horsens Kunstmuseum og Danmarks Industrimuseum. Havnebyen er kendt vidt over landegrænserne for det meget livlige kulturliv, som også nydes af singlerne i Horsens. For eksempel kan man i Horsens opleve regelmæssigt koncerter fra internationale musikstjerner. Desuden findes der mange cafeer og klubber hvor Horsens singlerne mødes om aftenen. På grund af den altid afslappede og åben atmosfære kommer man på disse steder let i snak med andre og kan gøre nemt nye bekendtskaber.

Ligeledes populær os singlerne i Horsens er havnen, hvor man finder forskellige spisesteder. En god mulighed for at lære singler i Horsens at kende er Europæisk Middelalder Festival, som afholdes en gang om året. Hele byen er så på benene og midtbyen bliver tilbageført til middelalderen, for eksempel bliver alle lygterne og telefonbokser forklædt med træ. Desuden finder gadeteater og ridderturneringer sted. Især når mørket falder i den tid, hersker en romantisk stemning i Horsens.

Den, der kan lide at dyrke sport, når han besøger Horsens, finder også mange muligheder for det. Man kan altså opdage mange løberuter, som er også populær hos singlerne i Horsens.
 

De, der hellere vil blive i den moderne verden, kan lære ligesindede at kende på musikfestivalen i Horsens og naturligvis på byens mange barer og diskoteker. Om sommeren indbyder badeøen Endelave desuden til udflugt og hvorfor så ikke lave en solskinsdate ud af det, hvor I sammen kan nyde de smukke omgivelser og på god gammeldagsmaner trække i badetøjet og tage en lille gåtur i vandkanten mens I nyder en is.

Træt af at være single - Tilmeld dig PARSHIP.dk og hvem ved, det kan være, du finder den store kærlighed i Horsens.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)