> PARSHIP regionalt > Dating i Hovedstaden > Dating i Gladsaxe

Dating i Hovedstaden

Dating i Gladsaxe

Du er træt af at være single? Et egnet mødested for en vellykket dating er Gladsaxe i hovedstadsregionen.

Dating i Gladsaxe

I Storkøbenhavn er der mange singler, der er på udkig efter en passende partner. Har du lyst til at finde et egnet mødested, hvor du og din date kan tage hen og nyde hinandens selskab har Gladsaxe et rigt kulturområde.

Dating i Gladsaxe

Kommunen, der ligger hovedstadsregionen, har masser af grønne områder, der er velegnet til at tilbringe en romantisk dag i smukke omgivelser. Besøg Aldershvile Slotspark der med sine store plæner, kanaler og broer dannede ramme om Aldershvile Slot fra 1790erne, men som brød ud i brand i 1909, så der i dag kun er murene tilbage.

Slotspavillonen bliver besøgt fra nær og fjern, og her kan man opleve et scenarie, hvor den kyndige tv-seer vil kunne genkende locations, som blev brugt i den populære serie Matador. En stemningsfuld udflugt ved Bagsværd Sø er klart en oplagt mulighed, når man er i området: Her kan singler tilbringe romantiske stunder og nyde dating i det fri. Hvis man hellere vil tilbringe en date på anden vis kan man finde mange andre kulturelle oplevelser at tage sig til alt afhængig af hvilke interesser dig og din date ønsker at nyde – Telefonfabrikken byder på teater, musik og dans eller invitér din date ud og stå på skøjter i Gladsaxe Skøjtehal.

Singler i Gladsaxe

Så hvis du er træt af at være single, skal du blot stole på os - Opret din gratis profil hos PARSHIP.dk nu og hvem ved, det kan være, du finder den store kærlighed i Gladsaxe

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)