> PARSHIP regionalt > Dating i Hovedstaden > Dating i Gentofte

Dating i Hovedstaden

Dating i Gentofte

Gentofte ligger i Region Hovedstaden kun 9 kilometer nord for København og giver dig mulighed for romatisk dating.

Dating i Gentofte

I Gentofte på Sjælland finder du helt sikkert den rigtige partner for en niveaufuld dating. Kommunen ligger i hovedstadsregionen ikke langt fra København - et ideelt mødested for singler og forelskede fra omegnen.

Romantisk dating i Gentofte

Gentofte ligger i Region Hovedstaden kun 9 kilometer nord for København. Der bor knap 70.000 indbyggere i byen, og som besøgende kan man blandt andet se de to gamle, traditionsrige slotte Charlottenlund og Bernstorff, der står i høj kurs hos singlerne i Gentofte. Derudover kan sportsinteresserede singler finde hele to væddeløbsbaner, nemlig Charlottenlund Travbane, hvor der finder travløb sted, og Klampenborg Galopbane, som danner rammen for galopløb. Her tilbringer singler i Gentofte gerne deres fritid, for under løbene kommer man let i hyggelig samtale med andre singler.

Fordi Gentofte ligger så tæt på København kan man naturligvis nemt tage på dejlige udflugter til hovedstaden med egen bil, bus eller tog. Denne mulighed er meget populær blandt singler Gentofte, for især Københavns natteliv har mange tilbud for singler i Gentofte. Som single kan man besøge de mange hyggelige caféer og restauranter, hvor man hurtigt kan gøre nye bekendtskaber.

Gentoftes mest berømte bysbarn er nok musikeren Lars Ulrich, der i dag er trommeslager i heavymetalbandet Metallica. Ikke kun af den grund går singlerne gerne til de talrige koncerter med alle mulige musikgenrer, som finder sted i Gentofte, og som man som besøgende – single eller ej – helt sikkert må finde tid til. Hvis man som single i Gentofte hellere vil dyrke noget sport, så er der også mange muligheder for det. For eksempel kan man gøre brug af løberuterne i Gentoftes smukke omgivelser, hvor man også kan møde andre singler at træne sammen med.

En stemningsfuld eftermiddag for to garanterer f. eks. et besøg på "Bakken", der er den ældste stadig eksisterende forlystelsespark i verden. Charmen fra parken, som man mærker der er kælet for, får en helt speciel atmosfære til at strømme ud og lader ægte romantik opstå.

Også Bernstorff Slot i Gentofte er en romantisk udflugt værd: Det maleriske slot ligger i en vidunderlig smuk, 61 ha stor park - den perfekte ramme om en dating med niveau.

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)