> PARSHIP regionalt > Dating i Hovedstaden > Dating i Frederiksberg

Dating i Hovedstaden

Dating i Frederiksberg

Med sine ca. 90.000 indbyggere er Frederiksberg Danmarks femtestørste by. I kraft af sin placering midt i Storkøbenhavn byder Frederiksberg på muligheden for interessant storby dating.

Dating i Frederiksberg

Måske bliver Sjælland din "kærligheds ø": Her ligger Frederiksberg helt omgivet af København, og dog med sin helt egen charme og charakter. Singler fra Frederiksberg og fra København har her mange muligheder for spændende dating oplevelser.

Dating i Frederiksberg

Med sine ca. 90.000 indbyggere er Frederiksberg Danmarks femtestørste by. I kraft af sin placering midt i Storkøbenhavn med umiddelbar nærhed til Øresundsbroen og Sverige byder Frederiksberg på muligheden for at komme i kontakt med mange forskellige kulturelle miljøer.

For singler i Frederiksberg findes der meget at se og opleve. I de hyggelige bydele med gyder, gader og alléer møder singler Frederiksberg historiske bygninger, villaer, små butikker, caféer, barer og restauranter med kulinariske lækkerier. Den enestående slotspark giver singler muligheden for at slå sig ned og slappe lidt af i det grønne. Her kan man også tage en hyggelig rotur på søen. Ved en sådan lejlighed kommer singler i Frederiksberg hurtigt i samtale. Det renoverede pragtfulde slot, bygget i italiensk stil, lader historien vågne op for øjnene af en. For singler i Frederiksberg betaler det sig også at besøge Europas største zoologiske have.

Porcelænsfabrikken Royal Copenhagens fabriksudsalg ligger i et af de mest glansfulde renæssancebyggerier fra det 16. århundrede. Det er en enestående attraktion for singler i Frederiksberg, der interesserer sig for fremstillingen af det kongelige porcelæn. Frederiksberg giver en single ubegrænsede og mangfoldige ferieoplevelser. Singler Frederiksberg kan enten opleve Københavns natteliv, eller de kan tage på en tur med færgen til Malmø. På overfarten til broderlandet kommer man hurtigt i samtale med hinanden.

Man kan lære hinanden at kende via PARSHIP, den seriøse partnerformidling. Her kan man søge efter en passende partner over hele Danmark og endelig pr. email aftale en dating. Måske mødes man den første gang i parken ved Frederiksberg Slot og spadserer hånd i hånd over Sjælland.

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)