> PARSHIP Mobile

Mobil matchmaking på et øjeblik

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner.

Vores mobile website

Alternativtext

Vores mobile website giver dig alle vigtige PARSHIP funktioner og tjenester, som specielt er udformet til mobile enheder såsom smarttelefoner eller tablets.

 

Hvis du har en mobil, som du kan surfe på nettet med  eller en Smartphone, indtaster du blot www.parship.dk så vil du blive omdirigeret til vores mobile hjemmeside. Siden er optimeret til størrelsen på skærmen af din mobiltelefon.

 

Uanset hvor du er: kan du anvende vores PARSHIP service. Med vores mobile website kan du læse og besvare beskeder, og du kan kigge din liste over anbefalede partnere igennem.

iPhone App

ALT Text

Hvis du allerede er PARSHIP medlem, klikker du bare på linket herunder, og iTunes program uploades automatisk til din PC. Derefter uploader du PARSHIPs app.

 

Du kan også installere programmet direkte til din iPhone. Få App Store frem på din iPhone og søg på PARSHIP. Du kan anvende PARSHIPs app lige så snart du har downloaded den.

 

Du kan også anvende PARSHIPs app via et wireless netværk på din iPod Touch.

Dette er dine fordele med PARSHIP mobile

Gå ikke glip af noget – selvom du er i farten
Forestil dig dette… Du har kontakt med en mulig date og venter når som helst svar. Samtidig har du imidlertid et møde. Med PARSHIPs app og det mobile websitet behøver du ikke være klistret til din PC, men kan læse og svare på dine meddelelser, når det passer dig.

 

Liste med partnerforslag
Hvis du sidder på bussen, kan du nu udnytte tiden maksimalt ved at bruge nogle minutter med din PARSHIP iPhone app eller med vores mobile website på din mobil. Du kan gennemgå din liste med partnerforslag, adskillige profiler med billeder, oplysninger om andre medlemmers hobbyer, interesser og selvfølgelig se matchresultat som viser, hvor godt I passer sammen.

 

Alt dette - og meget mere
PARSHIP vil selvfølgelig tilføje nye funktioner til iPhone appen og den mobile website og stille opdateringerne til rådighed for dig - enten automatisk via updates eller direkte via App Store.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)