> Magasin > PARSHIPs dating guider > Romantiske byer

PARSHIPs dating guider

Dating hemmeligheder – Romantiske byer

Romantiske byer

Uanset om I er i et seriøst forhold eller er på vej til at tage det næste skridt imod dette er der intet som en romantisk ferie. Vi har håndplukket vores top 10 yndlingsbyer, som er perfekte til en romantisk ferie. Alt sammen, så du kan planlægge din næste ferie som den perfekte love-get-away.

1. Paris

Det kan godt være at Paris er det helt oplagte valg, men det er vi ligeglade med. Vi vil vove at påstå at du ikke kan finde en eneste person, der ikke vil smelte ved udsigten til at blive forført på en romantisk weekend i Paris. Bare navnet fremkalder billeder af levende lys, små hyggelige bistroer, fortorvsrestauranter med rød/hvid ternede duge og månebeskinnede gåture gennem de maleriske historiske kvarterer. Den ubestridte titel som kærlighedens by tilhører stadig Paris og vil formentlig gøre det i mange år endnu.

2. Venedig

Verdens anden mest ikoniske romantiske by er ligesom Paris også en destination der altid vil imponere. Der er bare noget over kanalerne, den fantastisk udsmykkede arkitekttur og selvføgelig det italienske sprog, der øjeblikkeligt sætter os i humør til kærlighed. Tag din date med på en super romantisk gondol tur efterfulgt at en middag på en af Venedigs mange berømte piazzas (pladser). Vi kan anbefale at prøve en autentisk stenovnspizza! Venedig er bare en by, der aldrig mister sin charme.

3. Marrakech

Smalle gader, travle markeder og murstensomkransede haver- Marrakech er overraskende, farverig og eksotisk. I kan bruge timer på at blive forunderligt overrasket i mylderet, før i deler et lokalt Tajine måltid med udsigt over det betagende Djeema el fnaa.

4. Amsterdam

Kanalerne, blomster markeder og cykelture gennem brostensbelagte gader gør Amsterdam til en tidløs romantisk destination. Når man så tilføjer det blomstrende kulturliv, god mad og skjulte små caféer har du stort set den perfekte romantisk weekend for fødderne.

5. Havana

Cubas hovedstad tilbyder Caribbiansk varme, rom og salsa. Alt sammen flankeret af imponerende arkitektur fra fordoms storhedstid. Det har helt sikkert fået vores hjerte til at pumpe og en tur gennem den gamle bydel er næsten garanti for at din puls også stiger. Tilbring eftermiddagen på en café, hvor I kan lytte til de lokale bands spille Besame Mucho og nyd det sprudlende natteliv og den fantastiske gæstfrihed fra de lokale.

6. Las Vegas

Syndens by er måske ikke det oplagte valg for en romantisk flugt fra virkeligheden, men når man ser på alle de overdådige romantiske restauranter, helikopter sightseeing ture, fantastiske shows og selvfølgelig de mange små romantiske kapeller skifter du nok mening. I Vegas er alle suiter bryllups suiter – Så uanset om I har et seriøst forhold, som er klar til et Elvis bryllup eller I blot vil dele en oplevelsesferie udover det sædvanlige er Vegas stedet at tage til.

7. Edinburgh

I behøver ikke at gå langt for at opleve ægte romantik. Enhver by, hvis primære attraktion er et fabelagtigt eventyrslot er selvskrevet på listen over de bedste romantiske destinationer. Edinburgh har en kosmopolitisk stemning, betagende udsigt og god mad. Som om det ikke var nok, er Edinburgh også hjemsted for nogle virkelig spektakulære festivaler med overflod af spændende underholdningsmuligheder.

8. Udaipur

Hvis I føler jer eventyrlystne er en tur til “Østens Venedig” er must. Indiens Udaipur stiger ud af Rajasthan ørkenen med sine fantastiske sø paladser der gløder i morgensolen. Udaipur har retvist fået vist sin skønhed frem for verden bla. via den klassiske James Bond film Octopussy. Udaipur vil udfordre og overraske Jer gang på gang og uden tvivl give jer en once in a lifetime oplevelse.

9. Barcelona

Er I unge af sind, tilbyder Spaniens fedeste by et fabelagtigt natteliv, god mad og fantastiske kunst. Besøg Gaudis skulpturpark på toppen af byen og nyd udsigten, der vil efterlade dig og din date åndeløse. En tur med svævebane og spadseretur gennem de snoede gyder i det gotiske kvarter vil fuldende oplevelsen. Alternativt kan I pakke frokostkurven og tilbringe dagen på en af de strande, der givet Barcelona titlen som bedste ‘urban beach destination’ i verden.

10.Istanbul

Øst møder vest, gammelt møder nyt, kultur mødes kaos – Istanbul vil forbløffe dig og din date på måder, som næsten er for mange til at nævne. Lækker mad, afslappet café liv og endeløse steder at udforske gør denne by til en spændende og anderledes romantisk flugt mulighed.

Har du oplevet andre fantastiske storbyer, som du bare er faldet helt pladask for, så skriv endelig løs og kom med gode råd til romantiske rejseoplevelser.

Du kan også tage Parship testen gratis på vores dating site. Måske kan du finde dig en romantisk rejsepartner?

Paris Paris
Venedig Venedig
Marrakech Marrakech
Amsterdam Amsterdam
Havana Havana
Las Vegas Las Vegas
Edinburgh
Udaipur Udaipur
Barcelona Barcelona
Istanbul Istanbul
nächstes Bild

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)