> Magasin > PARSHIPs dating guider > Kom godt i gang og få date med succes

PARSHIPs dating guider

Kom godt i gang og få date med succes

For når du ved, hvad du søger, er det nemmere at finde.

date med succes

Nu er øjeblikket så opstået, hvor du (forhåbentlig) er blevet klar til at slå døren op, og komme ud og mærke dit hjerte slå en ekstra takt. Spørgsmålet er blot: ”hvordan kommer du bedst i gang?”

Meget har ændret sig igennem de senere år især på grund af datingportalernes indtog. Hvis det er første gang, at du skal date i mange år, er der en god chance for, at du kan blive lettere overvældet, og komme til at føle dig lidt som Bambi på glatis.

Men ser vi på statistikken, er det et faktum, at ca. 50% lykkes med at møde hinanden via internettet. Og selvom du måske skulle være en smule skeptisk, er matchmaking/dating portalerne derfor en mulighed, der helt sikkert er værd at prøve.

Når du bruger de værktøjer, du har fået i de foregående blogindlæg, skulle du have en god chance for at amors pile rammer plet. Det handler grundlæggende om at kende dine værdier og dine behov, så du ved, hvad du har brug for i en partner.

Lad det være sagt med det samme: ”Du kan møde kærligheden alle steder”. Internettet er naturligvis blot en mulighed. Derfor vil mit råd til dig også være, at du sørger for at holde din gryde i kog (fremfor blot at satse på brug af internettet til at møde en partner). Du kan fx melde dig til madlavning for singler, lære at danse salsa, gå til vinsmagning, eller hvad du end selv syntes, kunne være spændende.

Men tilbage står det faktum, at det er svært at få øje på, hvor du ellers har mulighed for at møde så mange ”hotte emner”, samlet på et sted, som du kan på en matchmaking-/dating portal. Her handler det blot om at være i stand til at navigere, så din tid bag skærmen ikke ender med at blive en ”tids- og energirøver”.

For at komme i gang (igen) er mit bedste råd til dig, at du lægger en ”dating-stategi”, og finder 3-5 måder, som du selv syntes, kunne være en sjov og seriøs måde at møde din drømme partner på, fx:

  1. Brug af en matchmaking-/dating portal
  2. Prøv noget nyt, du kan fx melde dig til salsa for singler
  3. Vær god til at skabe netværk, tag selv initiativ, fx til at starte en madklub
  4. Vælg en aktiv ferieform, hvor du har mulighed for at møde ”hotte emner”
  5. Gør det du ellers brænder for, så du også har andet (end dating) at gå op i

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)