> Magasin > Artikler om dating > Langdistanceforhold - Kan det lykkes?

Artikler om dating

Kan et langdistanceforhold lykkes?

Gode råd, der er værd at læse, om hvordan et langdistanceforhold kan lykkes.

Kønsrollerne bliver udfordret på første date

PARSHIP findes i 13 lande. I Danmark alene findes der over en million singles. Mulighederne er uendelige især, hvis man kan tænke sig at søge udenfor sine egne grænser. Det, der kan sætte stop for tankerne om at søge længere bort end i ens umiddelbare geografiske nærhed, kan være forudfattede meninger om langdistanceforhold.

 

Har du nogensinde været i et langdistanceforhold, ved du noget om, hvad der kræves for at holde dette ved lige og samtidig bevare en form for mental tryghed i forholdet. Har man ikke oplevet et sådant forhold, er det svært at vide, hvad det kræves af begge parter. Man kan sige, at det at pleje og vedligeholde et langdistanceforhold, nu er blevet meget nemmere på grund af de elektroniske hjælpemidler der findes i dag.

I PARSHIP opmuntrer vi vore medlemmer til at søge lidt længere bort, end man måske har tænkt sig – både fordi mulighederne for at møde nye partnere øges, og fordi vi i dag, til trods for stor afstand, har så meget lettere ved at få et harmonisk, trygt og inspirerende forhold til at lykkes i kraft af de elektroniske muligheder vi har at kommunikere.

Her har du forslag til, hvordan man kan forholde sig til et langdistanceforhold – og derved kan opmuntres til at søge en partner i andre områder, end du måske før har tænkt på. Held og lykke!

Vær begge klar over hvilket slags forhold I har

Har man sig klart hvilket slags forhold man har, er risikoen for at havne i misforståelser ikke så stor. Dater I, eller er I kærester, som ser hinanden ekslusivt, eller er forholdet mere åbent? Det er ikke nemme spørgsmål. Svarer I på disse spørgsmål sammen, er det muligt at undgå en del misforståelser, som omhandler daglige behov og jeres indbyrdes rammer i forholdet.

Det er vigtigt at ringe, bruge Skype, sms’e eller e-maile hver dag.

Den daglige kontakt er vigtig, så man føler sig delagtig I sin partners hverdag – også hvis han/hun bor 100 km væk, eller længere. Forsøg at fortælle hinanden om de små daglige oplevelser, så I begge føler jer i kontakt med den andens hverdag. Eftersom I ikke ser hinanden hver dag, er det vigtigt at kunne følge med i de fysiske rammer, og her kommer Skype ind som en fantastisk hjælp. Hvis din partner bor i et andet land, kan telefonregningen hurtigt løbe op, og her kommer internettet ind som en daglig løsning.

Kommunikér gerne med andre metoder.

Send blomster til din kæreste. Skriv et romantisk brev, et postkort måske. Når man ikke bor sammen endsige i nærheden af hinanden, har man ofte et helt andet overskud til at tænke kreativt om sit forhold, sin kærestes behov og have gode ideer til, hvordan man kan forkæle sin partner.

Foretag jer ting sammen.

Så som at udfordre de lange distancer. For at det skal fungere for et par i et langdistanceforhold, er det vigtigt, at I foretager jer ting sammen foruden den daglige Skype-samtale, som i længden kan blive lidt trættende. Folk, som bor i nærheden af hinanden, taler måske ikke sammen så koncentreret hver dag, i stedet foretager de sig ting sammen. Prøv at finde muligheder for dette også selvom I ikke bor lige rundt om hjørnet fra hinanden. Se et TV program eller en film sammen, men på hver sin plads, så I oplever det samtidigt og kan tale om det.

Dit langdistanceforhold giver dig mulighed for at dække dine personlige behov.

Du har mere tid til venner og/eller familie, man bliver ikke dagligt irriteret over en tandpastatube, som ikke er lukket, man kan glæde sig til at se sin kæreste igen måske med sommerfugle i maven, der er tid til at være sammen uden den daglige stress. Men bedst af alt – I beholder jeres helt egen integritet og personlige sfære som kan være vanskelig at opretholde i et bofællesskab.

Tal gerne om fremtiden.

Måske skal I leve i et langdistanceforhold resten af jeres liv, fordi det føles bedst for jer begge, men hvis I allerede har talt om, at en dag skal I finde en måde at leve sammen på, så bør I tale om dette. Hvis I lægger planer for fremtiden, er dette en glæde i sig selv – og så er chancen for at de bliver til noget større.

Se hinanden så ofte I kan.

I bør naturligvis forsøge at se hinanden så meget som muligt, eller så ofte som jeres budget tillader. Et forhold baseret kun på telefonsamtaler er der ikke så meget fremtid i. Hvis I kan finde en melodi, hvor I bestemmer jer for, hvordan I kan opretholde kontinuerlige besøg, giver dette både tryghed, nærhed og udvikler kærligheden!

Vær realistisk og find tryghed I dit langdistanceforhold.

Det er naturligvis farligt, hvis en af jer, eller begge to, føler utryghed i forholdet og har tendens til jalousi. Det er derfor mere end vigtigt, at man taler meget sammen og derved undgår ubesvarede spørgsmål om din kærestes liv. Det er bedre at tale om livet end at gå alene og tvivle på din kæreste.

Vær positiv!

At være positiv og ikke fokusere på negative sider af et langdistanceforhold er en sikker måde at få forholdet til at fungere på – og leve længe. At være adskilt fra sin partner i længere perioder behøver ikke være negativt. Tag vare på den tid du har alene, så har du kræfter og lyst til dit forhold, når I ses. Du kan koncentrere dig helt om din karriere, din familie og venner, når I er hver for sig og helt tilegne jer hinanden, når I ses. Din positive indstilling er vigtig for at forholdet skal blomstre, og I sammen kan finde både lykke og tryghed.

 

 

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)