> Magasin > Artikler om dating > Har vi virkelig brug for at snakke?

Artikler om dating

Har vi virkelig brug for at snakke?

Kan man ødelægge et forhold ved at tale tingene ud? En artikel på Daily Mail tyder på, at ved og forsøge at få mænd til at tale om forhold, der ikke går godt, kan kvinder faktisk komme til at sætte det sidste søm i kisten på forholdet.

Har vi virkelig brug for at snakke?

Grunden hævder artiklen, der citerer flere eksperter, kunne være den medfødte biologiske forskel mellem kønnene, der stammer helt tilbage fra urtiden.

Ifølge artiklen har kvinder i takt med, at måden de har passet deres unger på, hvor de har samarbejdet med andre familiemedlemmer, har udviklet deres børnepasningsevner og samtidigt skabt behov for at dele frygt og problemer med andre. Mænd er derimod bedømt på deres evne til at beskytte, forsørge, og dermed lærer de at skjule deres følelser, og de vil især føle skam, hvis de tror de har fejlet og ikke levet op til deres mages forventninger. Men selvom vores jury stadig venter på at afgive dom over alt, hvad der er medfødt biologisk forskel mellem mænd og kvinder, så ser det ud til i dagens samfund, at der er et pres på mænd for at skjule deres følelser, mens kvinder næsten forventes at udtrykke deres.

Alt imens det at tale om tingene synes at være det, vi får at vide, at vi skal gøre af tv-shows og nogle eksperter, er det en god ide at lære at kommunikere non-verbalt og en god måde at omgå disse følsomme spørgsmål, hvis en af jer eller måske I begge ikke er vant til at have åbenhjertige samtaler. Hvor stor er chancen for at komme hinanden nærmere, hvis du på første date eksempelvis vil “tale om forhold”? De fleste som er på første date vil nok løbe skrigende bort…

Du kan lære mere om denne dating udfordring ved at læse den originale artikel her: We need to talk.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)