> Magasin > Artikler om dating > Akademiker dating: Find en partner der giver dig modspil

Artikler om dating

Akademiker dating - Også kloge hoveder søger kærligheden online.

Igennem de seneste par år har online dating etableret sig i verden og det er ikke længere tabu at sige man har mødt hinanden på nettet.

Akademiker dating

Der findes et utal af dating sites på nettet, alle sammen med det eneste formål at skabe kontakt mellem mennesker, men der er efterhånden så mange datingsites at det er svært at se skoven for bare træer...

 

I dag findes der datingsites for stort set gud og hvermand. Der er datingsites for dværge, homoseksuelle, landmænd, håndværkere, personer der søger engangsknald eller affærer. Der er datingsites for alle mulige interesser og vaner, så der er ikke noget at sige til man bliver en smule forvirret, når man første gang springer ud i internet dating, for hvor pokker skal man starte?

Dating for akademikere og veluddannede.

Som nævnt er der datingsites for mere eller mindre alle typer mennesker med hver deres præference, seksuelle orientering og interesser.

I 2009 åbnede sitet intelligentpeople.com, som var et site der udelukkende havde fokus på dating for højt uddannede personer med meget høj intelligens. Populært sagt et datingsite for medlemmer af MENSA. Websitet havde ganske stor succes til at starte med og blev næsten lagt ned af interesserede håbefulde singler, der gerne ville have en profil. Det blev dog en kortvarig succes og websitet eksisterer ikke længere, da adgangskravende for medlemmer var for høje og der var ganske enkelt ikke "geniale singlehoveder" nok til at websitet kunne fungere. Men, men, men. Selvom man er akademiker og single findes der selvfølgelig stadig masser af muligheder.

Parship er et af de dating sites i Danmark, hvor man som bruger kan finde en "ligeværdig partner".

Vi er det første datingsite i verden, hvor vi aktivt søger at skabe kontakt mellem mennesker med ligeværdige interesser ved hjælp af en forholdsvis dybdegående spørgeskema undersøgelse.

I stedet for at fokusere udelukkende på udseende er Parships online dating princip bygget op omkring de enkelte brugeres interesser, således at man allerede efter sign-up får tilsendt partner forslag baseret på hvad man selv synes om og interesserer sig for. Du kan trykke på linket her og læse mere om Parship princippet.


Ligesom andre dating sites kan man selvfølgelig søge "normalt" efter en partner, men vi har lige den der ekstra detalje, der skiller os ud fra alle de andre.

Så er du veluddannet og leder du efter en ligeværdig partner indenfor kategorien akademiker dating, er du kommet til det rette sted.

Tag Parship testen nu og opret din gratis profil - Hvem ved, måske det er her du finder kærligheden.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)