> Emner > PARSHIP Princippet

PARSHIP Princippet

Hvad er egentlig PARSHIP Princippet?

PARSHIP Princippet

PARSHIP Princippet er en sofistikeret videnskabelig matching proces, som sammenligner dine svar på PARSHIP testen med svar fra mænd og kvinder udvalgt fra en repræsentativ gruppe af befolkningen, og som dermed genererer en personlighedsprofil personligt stilet til dig. På den måde kan vi se, om du er rationel eller følsom og, hvilke dine vigtigste personlighedstræk er.

PARSHIP Princippet i detail

Via en kompleks proces bedømmer vi, hvor godt du matcher andre medlemmer. Når det gælder visse sider af din personlighed, er det bedst for dig og din potentielle partner, at der er mange ligheder mellem Jer. I andre sammenhænge kan det være en fordel, at der mellem jer også eksisterer visse uligheder.

Du kan tilmed indrette dine personlige søgekriterier med det formål at begrænse dine forslag endnu mere, så de passer til dine egne forestillinger.

 

Ud fra de matchresultater du får, samt et søjlediagram og illustrationen af parret i hver profil, kan du med det samme se, hvilket partnerforslag der harmonerer bedst med dig og i hvilke områder, styrke og svagheder kan ligge. Det er op til dig selv at beslutte, hvilke profiler du føler er interessante, og hvem du vil tage kontakt med.

 

Illustrationen med parret:

 

Illustrationen med parret viser præcis, hvad der ligger som grund for resultatet og belyser atter en gang jeres personligheder. Parret findes i forskellige varianter som kun adskiller sig ved afstanden mellem personerne. Jo tættere personerne står sammen, jo bedre matcher I hinanden, når det drejer sig om jeres personligheder.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)