> Emner > Internet Dating

Internet Dating

Internet dating med Parship. Find kærligheden lige her.

Internet dating med Parship.

En stor fordel ved internet dating er den lette adgang. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil på PARSHIP, og når det er gjort, så kan du logge på når som helst og hvor som helst. PARSHIP har endda udviklet en deres helt egen dating app til iPhone, så du ikke går glip af noget - selvom du er på farten. Ved hjælp af internet dating kan du derudover komme i kontakt med folk, som du ellers aldrig ville have mødt i det virkelige liv. Men det er godt at huske på, at det - ligesom i det virkelige liv - ikke er alle du møder online, som vil være den rigtige for dig. PARSHIP øger dine chancer for succes med at finde nogen, der virkelig er det rigtige for dig via internet dating.

Med vores matchmaking test der er baseret på videnskabelige personlighedstests, gør vi det nemt for dig at finde en potentiel partner. Med dine personlige kriterier og interesser registreret vil PARSHIPs matchmaking system gøre det nemt at finde andre mænd eller kvinder, som deler dine interesser systemet anbefaler helt automatisk potentielle partnere. Med PARSHIPs internet dating kan du kommunikere med anbefalede partnere og lære dem at kende allerede inden jeres første møde.

Moderne internet dating på PARSHIP

PARSHIP internet dating fungerer i princippet ved at matche mennesker udfra en personlighedstest. Medlemmerne kan således direkte undersøge sine foretrukne partneres matchende score, som er angivet i procent. Scoren for de forskellige anbefalede partner vil sandsynligvis aldrig være 100% identisk med potentielle partnere, men du kan dog være sikker på at testresultaterne vil matche dine.

Der vil derfor være ekstra stor sansynlighed for at du vil finde glæden blandt de anbefalede potentielle partnere. Måske er det godt at have plads til lidt fleksibilitet på områder som alder og anciennitet. Hvis der er børn i billedet, følger der altid nogle vigtige spørgsmål med. Selvfølgelig er der en stor forskel mellem meget små børn og børn, der er i deres teenager-år eller endda unge voksne. Det er jo en skam at afvise enhver, der ville passe dig rigtig godt, blot på grund af dette.

 

Når du begynder på internet dating er der selvfølgelig mange spørgsmål, der melder sig, men PARSHIP har gjort det let og overskueligt at bevæge sig rundt I Dating junglen. Vores unikke matchmaking test gør dig istand til at konkretisere dine ønsker og behov fra en kommende partner og den service er med til at eliminere eventuel tvivl og uoverensstemmelser du mådte støde på i din jagt på kærligheden via internet dating.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)