> Emner > Forhold

Forhold

Forhold - Ønsker du et seriøst et?

Lykkelige par i forhold

Find forholdet på PARSHIP. Hvis du leder efter et længerevarende seriøst forhold, så er PARSHIP stedet for dig. Ved oprettelse af profil på PARSHIP tilbydes du at gennemgå vores matchmaking test, som viser hvor kampatibel du er med andre profiler på sitet. Testen består af over 70 spørgsmål, der ud fra 30 forskellige faktorer definerer din personlighedsprofil. Herefter modtager du forskellige partnerforslag baseret på resultaterne af matchmaking testen. Partnerforslagene er som udgangspunkt de personer, som “passer” bedst sammen med din personlighedsprofil. Du kan herefter vælge om du har lyst til at tage kontakt til de forskellige personer og finde ud af om der er et kommende forhold på vej.

Din profil på PARSHIP er en smule anderledes i forhold til konventionelle datingsites. Den primære forskel er at PARSHIP viser hvor kompatibel du er med de potentielle partnere, som du bliver anbefalet. Chancen for at få et længerevarende seriøst forhold, mener vi, er alt andet lige større såfremt du og din partner har ting til fælles. Det kan være alt lige fra smag indenfor mode, mad og kultur til hvorledes I reagerer i konkrete situationer. Du har selvfølgelig altid fuld kontrol over hvem der kan se dine billeder, samt hvilke billeder andre brugere skal se.

“Om mig” siden på din PARSHIP profil giver dig mulighed for at fortælle med dine egne ord hvem du er og hvad du søger i et seriøst forhold. Det vigtigste er at du er dig selv og fremstiller dig selv og dine synspunkter positivt. For at finde det helt rigtige forhold anbefaler vi selvfølgelig at du er ærlig og oprigtig når du skriver om dig selv.

Alle artikler sorteret på emne

Har vi virkelig brug for at snakke?
Magasin

Dating & Forhold

Kan man ødelægge et forhold ved at tale tingene ud? En artikel på Daily Mail tyder på, at ved og forsøge at få mænd til at tale om forhold, der ikke går godt, kan kvinder faktisk komme til at sætte det sidste søm i kisten på forholdet.  > til artiklen

Lykkeligere forhold takket Parship

En attraktiv profil med gode billeder og velskreven tekst er ofte det første skridt mod et succesfuldt forhold. Og uanset om det er på nettet eller i det virkelige liv, så er det første indtryk altid vigtigt. Derfor vil vi anbefale at du bruger de 10% ekstra tid på at tænke over hvad du skriver på din personlige profil på PARSHIP. Du behøver selvføgelig ikke bruge flere timer på at tænke over hvad du vil fortælle andre medlemmer af PARSHIP. Vi vil dog anbefale at du fokuserer på hvem du “virkelig” er og ikke, hvem du gerne vil være. Du kan også eksperimentere med teksterne på din profil, da du til hver en tid kan ændre alle oplysningerne på din profil og dermed optimere dine chancer for at finde et seriøst forhold.

For at give dig de bedste muligheder for at finde et nyt forhold kan du udover resultaterne fra din matchmaking test supplere din profil med ekstra billeder og yderligere informationer på din personlige “om mig” side. Når du selv sidder og kigger andre profiler igennem kan du samtidig gå ind på de forskellige profilers “om mig” sider og læse hvad personerne selv har valgt at fortælle. Vi vil anbefale at du vælger nogle vellignende fotos af dig selv, hvor du smiler - Det giver generelt et godt indtryk og er altid rart at blive mødt med et smil.

Når du har fundet en profil du synes er interessant og gerne vil skabe kontakt er der desuden flere forskellige måder af “bryde isen” på. Du kan altid springe ud i det og skrive direkte eller du kan benytte dig af vores Fun-match. Fun-match er en sjov og anderledes måde at skabe den første kontakt på. Med et Fun-match besvarer du selv 4 vilkårlige spørgsmål, det kan være alt ligefra ynglingsfarve til dagligdags udfordringer i et forhold og hvorledes du vil håndtere situationen. Når du herefter sender din Fun-match forespørgsel til et andet PARSHIP medlem, skal han/hun besvare de samme spørgsmål og I kan begge se hinandens svar.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)