> Emner > Find en partner

Find en partner

Find en partner – det er så let som aldrig før.

Find en partner

Er du træt af at vente på tilfældigheder, så find en partner med Parship i stedet! Som medlem hos Parship har du mugligheden for at træde i kontakt med akkurat dem der interesserer dig. Du behøver ikke at vente på at nogen svarer på en kontaktannonce men kan allerede informere dig gennem personlighedsprofilerne om en vis overenstemning er forhånden.

Find en partner som matcher dig

Parhip’s personlighedstest er udviklet af psykologer der er specialiseret i parforskning. Du har mugligheden for at tage denne test og få en liste over muglige partnere der matcher dit resultat bedst. Når chancen på succes bliver så stor, så er der ingen undskyldninger længere: Find en partner eller hvad venter du på?

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)