> Emner > dialekt dating

dialekt dating

Singler tænder på fynsk

Singler tænder på fynsk

En ny undersøgelse viser, at fynsk er den mest sexede blandt de danske dialekter.

Det kan altså være en god idé at tilegne sig en fynsk dialekt, hvis man ønsker at gøre et godt indtryk på den næste date.

Dating-sitet PARSHIP.dk har spurgt sine medlemmer, hvilken dialekt de finder mest tiltalende hos en potentiel kæreste. Næsten hver tredje af Parships medlemmer, der har deltaget i undersøgelsen om danske dialekter, svarer, at fynsk er den mest sexede. Dermed overhaler fynboerne både de ofte selvsikre jyder i vest og de mere kæphøje københavnerne i øst. Det kan altså være en god idé at tilegne sig en fynsk dialekt, hvis man starter sin dating.

Det er ikke kun på ”sexyness-barometeret”, at fynsk slår mest ud. Undersøgelsen viser også, at den muntre fynske dialekt er den mest charmerende. Næsten 40 procent af medlemmerne svarer, at fynsk er den dialekt, der forekommer som den mest venlige og charmerende, og som med størst sandsynlighed kan få en i godt humør.

Københavnerne får baghjul … næsten

I dialektundersøgelsen stod valget mellem københavnsk, århusiansk, bornholmsk, jysk, falstringsk og så fynsk.

31 procent af medlemmerne, der altså kommer fra hele landet, svarede, at fynsk er den mest sexede. Godt nok med den generelle jyske dialekt lige i hælene med 27 procent, men langt foran københavnerne med bare knap 15 procent af stemmerne.

 

Heldigvis for københavnerne blev der også i undersøgelsen spurgt ind til, hvilken dialekt der lyder mest intelligent. Og her kan københavnerne heldigvis juble og prale af at være i besiddelse af den mest intelligente udtale. Med en tredjedel af stemmerne tackler de resten af feltet – dog skarpt forfulgt af jyderne, men langt foran fynboerne, som kun en tiendedel af undersøgelsens deltagere mener lyder intelligente.

 

Spørgsmålet er så, hvad folk falder for. Intelligens eller charme? Det er dog svært for københavnerne at komme udenom, at de kan lære noget af dem fra øen i midten. De kan med fordel prøve at lytte efter og lære, hvordan man skærer både enkelte bogstaver og hele stavelser af ordene for at tale rigtig fynsk. De fleste synes i hvert fald, det lyder både charmerende og sexet.

 

PARSHIP.dk hjælper dig at finde en partner for et fast og længerevarende forhold. Vi anvender os af en videnskabelig test for at matche dine interesser og vaner. Dating med PARSHIP er derudover sikker og anonym. Prøv det lige nu og registrer din gratis profil i dag.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)