> Emner > Dating profil

Dating profil

Opret din dating profil hos PARSHIP

Opret din dating profil hos PARSHIP

Succesfuld dating på nettet kræver en seriøs og spændende dating profil. Parship tilbyder dig en seriøs dating tjeneste, hvor du finder ligeværdige singler med høje krav, der ligesom dig ønsker at finde den eneste ene. Vores dating service fokuserer primært på at hjælpe dig med at finde kærligheden og lykken i et længerevarende forhold.

Før du kan date behøver du en dating profil som er tiltalende og få andre medlemmer til at klikke på lige din dating profil. Derfor er det vigtigt at ikke kun skriver noget ud i det blå, men overvejer helt nøjagtig hvordan du selv vil præsentere dig i din dating profil.

Dating profiltekster er anderledes end romaner eller digte. - De er korte, men skal være informative og spændende. PARSHIP prøver selvfølgelig at hjælpe dig med at skrive en ordentlig dating profil for at forøge dine chancer for at få kontakt.

Sådan skriver du en god dating profil

Læs PARSHIPs tips og råd om hvorda du skriver en dating profil der virker og er spændende at læse for andre singler.

Din dating profil skal være informativ og ærlig - Det er vigtigt at gøre et godt første indtryk af dig selv. Udfyld din dating profil så komplet som muligt. Besvar alle spørgsmål ærligt og prøv at formulere informative svar som giver et godt indtryk af din personlighed og opmuntrer andre singler til at læse mere om dig i din dating profil. Måske er det også godt at uploade nogle billeder?

 

Din dating profil skal være medrivende - Har du engang set en dating profil med lange tekster som ikke var spændende? Og hvor længe har du læst dating profilteksten? Præcis. Det er vigtigt at have en spændende og medrivende dating profil som animerer at tage kontakt med dig. Begynd med et citat eller et spørgsmål som beskriver din personlighed, dine hobbyer eller dine ønsker. "Er du lige så interesseret i god kaffe? - Lad os tage en tur til min yndlingscafé i København"

 

Din dating profil skal være tiltalende - Mange singler har en tendens til at skrive kun om sig selv uden at inkludere læseren. Som sagt, det er vigtigt at skrive noget om sin egen person i en dating profil, men undlad at starte hver sætning med "Jeg". Det er mange muligheder for at skrive spændende tekster uden at altid nævne din egen person.

 

Facit: For at have en ordentlig og spændende dating profil og være succesfuld i din dating, skal du:

  • skrive medrivende og korte dating profiltekster
  • have spændende citater eller tiltalende spørgsmål som indledning
  • uploade gode billeder
  • være helt ærlig

Nu er det din tur at skrive en ordentlig og god dating profil - og forøge dine chancer i dagens dating verden.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)