> Emner > dating guide

dating guide

Guide: sådan arrangerer du den perfekte sommerdate

den perfekte sommerdate

Dagene bliver længere, temperaturerne er langt om længe på rette kurs, og det er tid til at komme ud i det fri. Det gælder også, når du skal på date. Datingsitet PARSHIP.dk giver her fem gode råd til, hvordan du udnytter årstiden optimalt til at feje benene væk under din date.

Kom ud, kom ud, kom ud. Så enkelt ville PARSHIP generelt sige det, hvis de kun måtte give ét enkelt råd. Glem alt om indelukkede og tyste biografdates, og læs her, hvad de mere konkret foreslår at tage sig til på en date i de lyse måneder.

Fem gode råd til den perfekte sommerdate

Inviter på Picnic – en klassiker der holder

 

Tag picnickurven under den ene arm og forårsdaten under den anden og inviter på en klassisk tur ud i det fri. Picnic er ikke noget nyt fænomen, men kombinationen af frisk luft, naturskønne omgivelser og en lækker frokost i godt selskab holder bare til alle tider. Her har du muligheden for at imponere og skabe gode rammer for romantikken, når daten foregår ved en sø, skov, park, strand eller et helt femte sted. Samtidig kan du vise, at du rent faktisk kan sammensætte en frokost med vin, frugt og andre delikatesser. Din date vil blive imponeret over din opfindsomhed og gastronomiske færdigheder, og skulle I blive ramt af et enkelt køligt vindpust – ja, så er der jo også en undskyldning for at rykke tæt sammen under et medbragt tæppe.

 

Is-date som icebreaker

 

Inviter din date på en is og en dejlig gåtur. Om det bare er en Astronaut eller en gammeldags isvaffel, så er en is-date en god måde at lære hinanden at kende på. Mange føler også, at det virker mere uformelt, når man kan snakke, mens man går, frem for at være tvunget til at sidde over for hinanden i en mere kunstig situation, hvor det ofte bliver mere udtalt, hvis der ikke bliver sagt noget i bare 30 sekunder. Pauser er helt naturlige, når man går, og de kommer ikke til at virke akavede.

 

Kig på dyrene – det kan blive en ”vild” date

 

De fleste kan lide dyr, så PARSHIP råder dig til at hive daten med i en zoologisk have, dyrepark, eller hvad der nu findes af lignende steder i nærheden. Dyr er ligefremme, sjove, smukke eller farlige og giver anledning til et utal af samtaleemner og grin. ”Se, hvad laver aben nu?” eller ”Sikke en smuk papegøje, jeg havde faktisk engang en undulat …” Og så er samtalen i gang.

 

Udendørskoncerter er et hit

 

Sommeren byder på koncerter af enhver art rundt om i landet, og de danner en perfekt ramme om en oplevelsesrig sommerdate. Selvom man kan være i tvivl om, hvad ens date kan lide, er det ofte en fed oplevelse at kunne dele med hinanden. Måske skal man ikke tage sin nye date med til dødsmetalkoncert, hvor muligheden for at tale sammen er begrænset, men der findes rigtig mange andre bud på god musik, der kan skabe ”sød musik” på jeres date.

 

Tag på loppefund sammen

 

Selvom loppemarkeder også kan opspores i vintermånederne, så er loppemarkeder i langt højere grad lig med forår og sommer, og lige nu skyder de frem på gader og stræder og lokker med sjove og mere eller mindre nyttige fund for enhver smag. Det er blevet trendy at gå på loppemarked, og så er markedspladsen faktisk også den perfekte icebreaker. Her har I mulighed for at grine af sjove fund, gå på jagt sammen efter bestemte ting eller bare ganske enkelt slentre rundt og nyde den hyggelige og hektiske stemning sammen. Hvem ved, måske ender det med, at I bliver ”solgt” til hinanden.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)