> Emner > Dating 40plus

Dating 40plus

Dating for singler over 40 år

Dating for singler over 40

Dating på nettet er mere og mere interessant for ældre singler der er over 40 år gammel. Parship tilbyder dig en seriøs dating tjeneste, hvor du finder ligeværdige singler i alle alder, der ligesom dig ønsker at finde et længerevarende forhold.

PARSHIP har, som det eneste dating site for singler over 40 år i samarbejde med Professor Dr. Hugo Schmale, udviklet en videnskabelig personlighedstest. Testen består af over 50 spørgsmål omkring alt ligefra dine interesser til hvordan du vil reagere i forskellige situationer og resulterer i en personlighedsprofil. Det tager cirka 20 minutter at besvare alle spørgsmål - men det er det værd. Med din personlighedsprofil bliver dit testresultat herefter matchet op med andre singlers profiler og du får forslag på mulige partnere.

40plus dating hos PARSHIP er bedst for dig som er både en seriøs og sofistikeret single med høje krav. At anvende PARSHIP er specielt tilpasset til dine behov. Det er nemt og sikkert at registrere en dating profil hos os og tage kontakt med andre singler.

Singler over 40 år mødes hos PARSHIP

Dating over 40 år er anderledes end dating for unge. Ældre singler stiller specielle krav på dating. 40plus dating med Parship kan give dig hvad du søger og er sikkert. Du bestemmer selv graden af anonymitet på din dating profil. Når du har fundet en profil, du mener er interessant, kan du benytte flere forskellige kontaktforespørgsler til ‘at bryde isen’.

PARSHIPs 40plus dating er den mest seriøse dating service for singler over 40 år.

40plus dating, som også kaldes seniordating eller ældre dating er en betegnelse for dating eller bedre sagt at date, når man er over 40 år.

 

PARSHIPs fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde et langt og lykkeligt forhold. I modsætning til andre gratis dating sites, hvor folk ofte tilmelder sig på en fiks idé for at “prøve ting af”, har PARSHIP en database over seriøse og sofistikerede singler, der ønsker sig et alvorligt langsigtet forhold.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)